top of page
2020-06-23 Angelique Camps - Thuiszorg (hoge resolutie) -27.jpg
LIZ losse vorm geel_edited_edited.png
logo_liz thuiszorg.png

Hoi. Ik ben Liz en sta voor u klaar als professionele hulp in de thuiszorg.  Is uw partner ziek geworden en heeft u hulp nodig? Bent u zelf gevallen en heeft u zorg nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen of tijdelijk verzorgd te worden? Bel me dan en we maken samen het zorgplan wat bij uw situatie past.
 
Ik kan helpen met de persoonlijke verzorging en verpleging, begeleiding, dementiezorg en palliatieve zorg. Dit doe ik niet alleen maar samen met onze regionale wijkteams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet.

Ik als professional ben van mening dat ik de beste zorg rondom u kan leveren door ook alles te leveren met evt. enkele collega’s. Door de volledige zorg te leveren van verpleging, verzorging en begeleiding kan ik u het beste ondersteunen en adviseren. Daarbij kan ik u dan ook helpen bij de zaken die voor u lastig zijn en deze waar nodig bij helpen of overnemen. Denk daarbij aan het regelen van hulpmiddelen, het regelen van administratie en/of een goede dag invulling.

Ik doe dit met een kleine groepje collega’s  (max 8 personen) die samen met mij de volledige zorg oppakken. Daardoor heeft u altijd een klein groepje professionals om u heen die u kent en die u kennen. Op deze manier kan ik mijn kennis en kwaliteit en vooral passie in zetten in waar ik goed in ben en wordt u als hulpvrager ontzorgt en krijgt u de aandacht die u verdient.

Ik doe dit met veel passie en omdat ik het graag doe vandaar ook “Ger gedoan “.

Wijkteams

LIZ bouwt met en voor professionals in de zorg die in staat zijn om het vak over te dragen aan andere collega’s en nieuwe collega’s in het vak. Dit betekent dat LIZ samen met de leermeesters bouwt aan de organisatie, en waardoor iedere collega ook voelt en ervaart dat hij /zij ook LIZ is. Vandaar dat we ook spreken van “ik ben LIZ“.

Samen met leermeesters ontwikkelen we thuiszorg zo dicht mogelijk bij u als cliënt en zo optimaal mogelijk als het gaat over de zorgvraag en welzijn vraag. Dit betekent dat we steeds kijken naar de vraag en daarbij toetsen of we de verantwoordelijkheid als team kunnen dragen voor u. De leermeester doet dit namelijk met collega’s die samen met haar/hem werkzaam zijn in een wijkteam. Dit zijn niet allemaal collega’s met ervaring maar ook collega’s die het vak aan het leren zijn.

LIZ werkt steeds vanuit de driehoek: Verantwoordelijkheid, veiligheid en vertrouwen.
Dit betekent steeds de vraag: Kan ik het, Mag ik het, Ken ik het en Durf ik het. Deze vragen worden steeds gesteld aan de leermeester zelf, de collega in opleiding en u als cliënt. Pas wanneer de vragen met ja kunnen worden beantwoord zal de collega zelfstandig aan de slag gaan en heeft de leermeester de verantwoordelijkheid om ten alle tijden het vangnet te blijven voor u en de collega.

Door eerdere gebeurtenissen en ervaring leer iedereen op zijn eigen manier. 

 Dit maakt dat het daadwerkelijk in de praktijk leren van elkaar en werken vanuit leren, leven en beleven meer en meer een manier van werken, denken en leven wordt voor en met elkaar.

2023-06-09 LIZ Geijsteren (hoge resolutie)-48.jpg

Zorg team Venray

Bent u woonachtig in Venray en/of omliggende kerkdorpen en hebt u een hulpvraag dan kunt u contact met LIZ Thuiszorg opnemen.

2023-06-09 LIZ Geijsteren (hoge resolutie)-23.jpg

Team Oprecht Zorgend

Bent u woonachtig in Vierlingsbeek  en/of omliggende kerkdorpen en hebt u een hulpvraag dan kunt u contact met LIZ Thuiszorg opnemen.

foto 2.jpg

Zorgteam Leudal

Bent u woonachtig in de gemeente Leudal  en hebt u een hulpvraag dan kunt u contact met LIZ Thuiszorg opnemen.

JVG_LIZ_070223_0245.jpg

Team Horst aan de Maas

Bent u woonachtig in de gemeente Horst aan de Maas en hebt u een hulpvraag dan kunt u contact met LIZ Thuiszorg opnemen.

2023-06-09 LIZ Geijsteren (hoge resolutie)-34.jpg

Team Blerick

Bent u woonachtig in Blerick  en hebt u een hulpvraag dan kunt u contact met LIZ Thuiszorg opnemen.

2020-06-23 Angelique Camps - Thuiszorg (hoge resolutie) -28.jpg

Team Peel & Maas

Bent u woonachtig in Peel & Maas en hebt u een hulpvraag dan kunt u contact met LIZ Thuiszorg opnemen.

IMG-20230405-WA0008 (002).jpg

Team Kindzorg

Bent u woonachtig in Noord- Midden Limburg en hebt u een hulpvraag dan kunt u contact met LIZ Thuiszorg opnemen.

Ik zoek zorg

Ik zoek Zorg

Bent u op zoek naar een goede hulpverlener die u kan helpen bij de zorg en of begeleiding, dan wil ik u graag verder helpen.

Weet u niet of u bij mij op het goede adres bent maar u loopt met een probleem of zorgvraag en weet niet hoe u dit kunt oplossen ? Bel of mail me gerust zodat ik met u samen kijken kan waarin ik u verder kan helpen.

Ik ben LIZ en weet hoe lastig het soms voor u kan zijn om de juiste vraag bij het juiste loket of persoon te stellen. Ik wil u daar graag bij helpen en ondersteunen waar kan en zoek graag met u naar een passende oplossing. Ook als uw partner, kinderen of naasten niet weten waar ze de vraag voor zorg/ verpleging en of begeleiding moeten stellen kunnen ze altijd met mij contact opnemen.

Ik denk graag met u mee, zodat u de regie over het dagelijks leven behoud en zo optimaal kwaliteit van dagelijks leven ervaart. Dit doe ik graag samen met mijn collega’s, u en uw naasten want ik ben ervan overtuigd dat we samen heel veel kunnen oplossen.

Ik werk samen met collega’s in wijkteams en ben mogelijk ook bij u in de buurt aan het werk. Mocht dit niet zo zijn dan zoek ik graag met u naar een oplossing bij u in de buurt en / of kijk ik graag mee of ik daarin toch iets voor u betekenen kan.

Ik doe het graag dus vandaar : “Ger gedoan “.

Financiering

U bent verzekert bij een zorgverzekeringsmaatschappij. Dit kan b.v. VGZ, CZ, Zilveren Kruis of een andere maatschappij zijn. Als u ondersteuning nodig hebt bij het dagelijks leven in de vorm van verpleging, verzorging of begeleiding dan vergoedt de verzekeringsmaatschappij en of de gemeente een deel van uw zorgvraag. Echter elke maatschappij en gemeente heeft zijn richtlijnen en ik begrijp als LIZ heel goed dat dit voor u zoeken in een oerwoud is. Daar help ik u graag bij.

 

Ik ben pas net een nieuwe organisatie gestart, maar ken de verzekeraars en gemeente wel door mijn ervaringen van de afgelopen jaren. Hierdoor kan en wil ik graag helpen de juiste vraag bij de juiste persoon of loket te stellen. Dit doe ik graag met u samen als dit nodig is en daar hoeft u geen extra kosten bij mij voor te betalen.

Als u ook zorg nodig heeft en de zorgverzekeraar heeft de aanvraag goedgekeurd dan help ik u graag in het dagelijks leven. Zo ook met de administratie rondom de zorgvraag. Het regelen van de administratie rondom de zorgvraag doe ik graag met u samen zodat u ook goed zicht houdt op de afspraken die we maken maar ook vooral ontzorgt wordt.

Zoekt u zorg of heeft u een vraag over de financiering? Neem dan contact met ons op: thuiszorg@ikbenliz.nl of bel 0859024640

bottom of page