2020-06-23 Angelique Camps - Thuiszorg (
logo_liz thuiszorg.png

Hoi. Ik ben Liz en sta voor u klaar als professionele hulp in de thuiszorg. 

 

Is uw partner ziek geworden en heeft u hulp nodig? Bent u zelf gevallen en heeft u zorg nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen of tijdelijk verzorgd te worden? Bel me dan en we maken samen het zorgplan wat bij uw situatie past.

 

Ik kan helpen met de persoonlijke verzorging en verpleging, begeleiding, dementiezorg en palliatieve zorg. Dit doe ik niet alleen maar samen met onze regionale wijkteams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet.

Ik als professional ben van mening dat ik de beste zorg rondom u kan leveren door ook alles te leveren met evt. enkele collega’s. Door de volledige zorg te leveren van verpleging, verzorging en begeleiding kan ik u het beste ondersteunen en adviseren. Daarbij kan ik u dan ook helpen bij de zaken die voor u lastig zijn en deze waar nodig bij helpen of overnemen. Denk daarbij aan het regelen van hulpmiddelen, het regelen van administratie en/of een goede dag invulling.

Ik doe dit met een kleine groepje collega’s  ( max 6 personen ) die samen met mij de volledige zorg oppakken. Daardoor heeft u altijd een klein groepje professionals om u heen die u kent en die u kennen. Op deze manier kan ik mijn kennis en kwaliteit en vooral passie in zetten in waar ik goed in ben en wordt u als hulpvrager ontzorgt en krijgt u de aandacht die u verdiend.

Ik doe dit met veel passie en omdat ik het graag doe vandaar ook “Ger gedoan “.

2020-06-23 Angelique Camps - Thuiszorg (

Wijkteams

Een wijkteam maak je zelf. Dat klinkt heel eenvoudig en dat is ook zo. Ben jij zorg of welzijn professional wil jij zelf de regie en bepalen waar jou talent het beste tot zijn recht komt, dan is dit de kans om je eigen team te ontwikkelen.

 

Je gaat zelf aan de slag en wij helpen je. We helpen je bij het realiseren van ondernemer worden, het ondersteunen bij de administratie van een team, het bouwen aan netwerk en cliëntenkring, het borgen van kennis en vaardigheden en het adviseren van je kansen en dreigen voor het team. Het werven van nieuwe collega’s doen we samen want jij gaat met hen intensief samenwerken en dan moet er een optimale klik zijn.

Op deze manier ontstaan er teams die voor elkaar klaar staan en voor elkaar door het vuur gaan. Dat werkt prettig voor jou als professionals maar dit zullen cliënten ook ervaren en merken. Het geeft energie en passie en dat zijn de ingrediënten voor een succesvol team wat hoogwaardige zorg en welzijn kan realiseren bij de cliënt.

 

Kortom ben jij de professional die uitdaging niet schuwt, graag de regie heeft en verantwoordelijkheid durft te dragen , dan dagen we je uit ondernemer te worden en een eigen team te ontwikkelen.

Je kunt ons bereiken voor informatie en een vrijblijvend gesprek.

team venray 1 1.JPG

Zorg team Venray

Zorg team Venray is inmiddels al een volwaardig team met mooie talenten die elkaar aanvullen. Met ondersteuning van Debbie Mulders zorgt het team voor de cliënten in Venray en aansluitende kerkdorpen. Ze leveren Verpleging en Verzorging en hebben inmiddels al een goed netwerk opgericht waardoor ze meer en meer in beeld zijn bij de partners, huisartsen en burgers van Venray.

Bent u woonachtig in Venray en/of omliggende kerkdorpen en hebt u een hulpvraag dan kunt u contact met LIZ Thuiszorg opnemen.

vierlingsbeek 2 .JPG

Team Oprecht Zorgend

Wendy de Boer heeft na vele jaren ervaring als verpleegkundige in o.a. Radboud het ruime sop gekozen en haar vleugels uitgespreid. Met een enorme rugzak aan ervaring voor verpleging en complexe zorg is Wendy vanaf mei 2020 gestart met een eigen wijkteam. Het team is op dit moment groeiend waardoor er meer hulpvragen in de regio Vierlingsbeek en omliggende dorpen kan worden geboden door team “Oprecht Zorgend”.

Bent u woonachtig in Vierlingsbeek  en/of omliggende kerkdorpen en hebt u een hulpvraag dan kunt u contact met LIZ Thuiszorg opnemen.

foto 2.jpg

Zorgteam Leudal

Zorgteam Leudal is sinds november 2020 gestart als klein team met drie collega's en inmiddels gegroeid naar een volwaardig team. Ze leveren Verpleging en Verzorging bij u thuis. Is uw partner ziek geworden en heeft u hulp nodig? Bent u zelf gevallen en heeft u zorg nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen of tijdelijk verzorgd te worden? Bel ons dan en we maken samen het zorgplan wat bij uw situatie past. 

Bent u woonachtig in de gemeente Leudal  en hebt u een hulpvraag dan kunt u contact met LIZ Thuiszorg opnemen.

2020-06-23%20Angelique%20Camps%20-%20Thuiszorg%20(hoge%20resolutie)%20-18_edited.jpg

Team Horst aan de Maas

Team Horst aan de Maas is sinds februari 2021 gestart als klein team . Ze leveren Verpleging en Verzorging bij u thuis. Is uw partner ziek geworden en heeft u hulp nodig? Bent u zelf gevallen en heeft u zorg nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen of tijdelijk verzorgd te worden? Bel ons dan en we maken samen het zorgplan wat bij uw situatie past. 

Bent u woonachtig in de gemeente Horst aan de Maas en hebt u een hulpvraag dan kunt u contact met LIZ Thuiszorg opnemen.

JVG_Mariet_150121_0012.jpg

Team Blerick

Team Blerick is sinds februari 2021 gestart als klein team. Ze leveren Verpleging en Verzorging bij u thuis. Is uw partner ziek geworden en heeft u hulp nodig? Bent u zelf gevallen en heeft u zorg nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen of tijdelijk verzorgd te worden? Bel ons dan en we maken samen het zorgplan wat bij uw situatie past. 

Bent u woonachtig in Blerick  en hebt u een hulpvraag dan kunt u contact met LIZ Thuiszorg opnemen.

2020-06-23 Angelique Camps - Thuiszorg (hoge resolutie) -28.jpg

Team Peel & Maas

Team Peel & Maas is sinds september 2021 gestart. Ze leveren Verpleging en Verzorging bij u thuis. Is uw partner ziek geworden en heeft u hulp nodig? Bent u zelf gevallen en heeft u zorg nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen of tijdelijk verzorgd te worden? Bel ons dan en we maken samen het zorgplan wat bij uw situatie past. 

Bent u woonachtig in Peel & Maas en hebt u een hulpvraag dan kunt u contact met LIZ Thuiszorg opnemen.

JVG_Marietje_150621_0058.jpg

Team Reuver - Beesel

Team Reuver - Beesel is sinds november 2021 gestart als klein team. Ze leveren Verpleging en Verzorging bij u thuis. Is uw partner ziek geworden en heeft u hulp nodig? Bent u zelf gevallen en heeft u zorg nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen of tijdelijk verzorgd te worden? Bel ons dan en we maken samen het zorgplan wat bij uw situatie past. 

Bent u woonachtig in Gemeente Beesel en hebt u een hulpvraag dan kunt u contact met LIZ Thuiszorg opnemen.

 

Ik zoek Zorg

Bent u op zoek naar een goede hulpverlener die u kan helpen bij de zorg en of begeleiding, dan wil ik u graag verder helpen.

Weet u niet of u bij mij op het goede adres bent maar u loopt met een probleem of zorgvraag en weet niet hoe u dit kunt oplossen ? Bel of mail me gerust zodat ik met u samen kijken kan waarin ik u verder kan helpen.

Ik ben LIZ en weet hoe lastig het soms voor u kan zijn om de juiste vraag bij het juiste loket of persoon te stellen. Ik wil u daar graag bij helpen en ondersteunen waar kan en zoek graag met u naar een passende oplossing. Ook als uw partner, kinderen of naasten niet weten waar ze de vraag voor zorg/ verpleging en of begeleiding moeten stellen kunnen ze altijd met mij contact opnemen.

Ik denk graag met u mee, zodat u de regie over het dagelijks leven behoud en zo optimaal kwaliteit van dagelijks leven ervaart. Dit doe ik graag samen met mijn collega’s, u en uw naasten want ik ben ervan overtuigd dat we samen heel veel kunnen oplossen.

Ik werk samen met collega’s in wijkteams en ben mogelijk ook bij u in de buurt aan het werk. Mocht dit niet zo zijn dan zoek ik graag met u naar een oplossing bij u in de buurt en / of kijk ik graag mee of ik daarin toch iets voor u betekenen kan.

Ik doe het graag dus vandaar : “Ger gedoan “.

Financiering

U bent verzekert bij een zorgverzekeringsmaatschappij. Dit kan b.v. VGZ, CZ, Zilveren Kruis of een andere maatschappij zijn. Als u ondersteuning nodig hebt bij het dagelijks leven in de vorm van verpleging, verzorging of begeleiding dan vergoedt de verzekeringsmaatschappij en of de gemeente een deel van uw zorgvraag. Echter elke maatschappij en gemeente heeft zijn richtlijnen en ik begrijp als LIZ heel goed dat dit voor u zoeken in een oerwoud is. Daar help ik u graag bij.

 

Ik ben pas net een nieuwe organisatie gestart, maar ken de verzekeraars en gemeente wel door mijn ervaringen van de afgelopen jaren. Hierdoor kan en wil ik graag helpen de juiste vraag bij de juiste persoon of loket te stellen. Dit doe ik graag met u samen als dit nodig is en daar hoeft u geen extra kosten bij mij voor te betalen.

Als u ook zorg nodig heeft en de zorgverzekeraar heeft de aanvraag goedgekeurd dan help ik u graag in het dagelijks leven. Zo ook met de administratie rondom de zorgvraag. Het regelen van de administratie rondom de zorgvraag doe ik graag met u samen zodat u ook goed zicht houdt op de afspraken die we maken maar ook vooral ontzorgt wordt.

Vacatures

𝕃𝕀ℤ 𝕫𝕠𝕖𝕜𝕥 𝕁𝕆𝕌!

"COÖPERATIE LIZ “ staat voor Leermeesters In Zorg, die met hart en passie zorg leveren in de thuiszorg en daarbij hun kennis en talent willen delen met “nieuwe professionals”.

LIZ werkt in teams en ieder team heeft haar eigen cliënten, waardoor elk team zijn eigen talent kan ontwikkelen. Voor een aantal teams zoeken wij nieuwe collega’s, van leergierige studenten, tot ‘oude rotten’ in het vak.

𝕋𝕖𝕒𝕞 ℝ𝕖𝕦𝕧𝕖𝕣 𝕖𝕟 ℙ𝕒𝕟𝕟𝕚𝕟𝕘𝕖𝕟

Voor Team Reuver en Team Panningen zoeken we zorg-talenten, die het vak willen leren. Bij LIZ krijg je daar de kans voor, in de vorm van een opleiding die op maat is voor jou en past bij jouw manier van leren. Wij kijken hierin wat het beste past per persoon, om er zo voor te zorgen dat leren en werken voor jou een succes wordt.

𝕋𝕖𝕒𝕞 ℍ𝕠𝕣𝕤𝕥

Het Team in Horst is op zoek naar een ervaren zorgprofessional, die bij LIZ een ware Leermeester wil worden. In deze functie is het jouw taak om - naast zorg te leveren - de nieuwe professionals op te leiden en te begeleiden naar een prachtig beroep. Je kunt hierin je hart laten spreken en je passie voor het vak laten zien. Je bent de spil die zorg en onderwijs daadwerkelijk aan elkaar verbindt.

𝕋𝕖𝕒𝕞 𝕍𝕖𝕟𝕣𝕒𝕪

Ons Team in Venray zoekt ‘zorgkanjers’ die ons team willen versterken. Ga jij een uitdaging niet uit de weg en wil jij iedere dag met een lach begroet worden door onze geweldige cliënten, dan is deze vacature op jouw buik geschreven.

𝕋𝕖𝕒𝕞 𝕂𝕚𝕟𝕕𝕫𝕠𝕣𝕘

LIZ heeft naast de ‘normale’ thuiszorg, ook de ambitie om een kind-thuiszorg afdeling op te zetten. Vaak worden zieke kinderen vergeten als het om thuiszorg gaat en daar willen wij verandering in brengen. Heb jij ervaring in de kindzorg, dan zoeken wij jou!

ℕ𝕖𝕖𝕞 𝕔𝕠𝕟𝕥𝕒𝕔𝕥 𝕠𝕡

Spreekt een van deze functies jou aan en wil jij graag je passie voor de zorg inzetten, dan ben je bij LIZ aan het juiste adres. Bij ons gaat het om de cliënt, waardoor ons motto ook is: ‘We willen elke dag kunnen zeggen: “Ger gedoan“.

Mail naar info@ikbenliz.nl of bel naar 085 902 46 40 als jij de ‘zorgtopper’ bent die wij zoeken!