top of page
2021-12-23 Cooperatie LIZ (standaard resolutie voor social media en website)-23 - kopie (2

Ik zoek een leerplek

Wil jij iets betekenen voor een burger met een zorg en of begeleiding vraag maar heb je geen ervaring, of heb je die droom om professional te zijn in de zorg maar mis je daarvoor de juiste papieren, dan help ik jou graag.
Samen met mij en mijn collega’s willen we jouw inspirator en leermeester zijn om de mooie taken van dit vak jou te leren of je daarmee kennis te laten maken.

Leerplek Zorg

Ook al denk je nu ben ik daar wel geschikt voor en/ of lukt het mij om me te ontwikkelen als professional in de zorg, dan ben ik graag jouw helpdesk om te onderzoeken samen met jou waar jij je talent al bezit en evt. nog ontwikkelen wilt.

Ik kijk naar jou talenten en ervaringen in je “levensrugzak“ en niet naar voorgaande papieren, en leeftijden. Als jouw motivatie, passie en energie net zo is als die van mij dan zoeken we samen naar een juiste opleiding en werkplek.

Ik werk daarin met toppers van leermeesters die al jaren werkzaam zijn in de zorg en daarin ook hun eigen talenten ontwikkeld hebben. We staan te popelen om onze ervaringen, kennis en vaardigheden met je te delen zodat ook jij die topper kunt worden.

Naast de leermeesters in de zorg werk ik veel samen met de collega’s van het onderwijs zowel MBO als HBO waardoor ik ook hulptroepen kan inschakelen die ons verder kunnen helpen.

Dus spreekt jou de zorg aan en wil je graag die topper in de zorg worden dan bel me gerust en ik kijk graag met jou naar de mogelijkheden.

MBO BBL of BOL
HBO 

Leerplek buiten zorg

Ook als jij al bezig bent met een opleiding zowel MBO als HBO en je bent op zoek naar een werk en leerplek die jou uitdaagt het beste in je boven te halen dan wil ik jou daar graag bij helpen.

Samen met mijn collega’s (zowel MBO als HBO) werken we dagelijks aan het veranderen van de thuiszorg wat past bij de toekomst. Dit betekent dat we dromen van een thuiszorg die de volledige zorg bij de hulpvrager levert, en de hulpvrager ook altijd in beeld blijft houden. Of de hulpvrager nu thuis woont, naar de dagbesteding gaat en/ of elders gaat wonen omdat de zorgvraag intensief is.

Onze droom is ambitieus en daarom weten we ook dat we dit niet alleen kunnen, en jou daarbij nodig hebben.
Ben jij de student die ons daarin kan helpen dan willen we graag van jouw talent gebruik maken.

Of dit nu op het gebied van ICT, Bouwkunde, Verpleging, Fysio, Ergo of andere gebied is ik ben overtuigd dat er altijd samenwerking en leren van elkaar mogelijk is.

Dus neem gerust met mij contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Evie en Aniek LIZ Academie.jpg

LIZ Academie

LIZ heeft samen met ROC Gilde een nieuw leerconcept ontwikkeld en deze gerealiseerd in een nieuwe academie. Het leerconcept is opgebouwd vanuit de structuur BBL wat betekent 1 dag per week komen collega’s in opleiding bij elkaar om samen met en van elkaar te leren onder begeleiding van een leermeester van LIZ en een docent van Gilde.

De nieuwe leervorm is gebaseerd op 'leren vanuit urgentie'.

De collega’s in opleiding hebben voor aanvang van de opleiding in de praktijk meegelopen met een leermeester van LIZ en de basiszorg eigen gemaakt. Daarna start de opleiding en toetst ROC Gilde de basiszorg op basis van de theorie.

Vanaf dan kan de collega in opleiding aan de slag met haar/ zijn eigen leervragen die hij/zij dagelijks in de praktijk tegen komt. Casussen uit de praktijk worden wekelijks meegenomen naar school en kunnen daar ingepast worden in de lesstof zodat praktijk en theorie elkaar naadloos aanvullen. Iedere collega in opleiding leert daarin op zijn/ haar eigen manier en niveau. Dit betekent dat de groep gevarieerd is van helpende tot en met verpleegkundige zodat het met en van elkaar leren ook daadwerkelijk plaats vindt.

Elke maand kan iemand starten in overleg met ROC Gilde en LIZ en je stopt als jij je talent voldoende hebt geborgd in het passende diploma waar jij mee aan de slag wil.

Zoek jij een leerplek in de zorg of volg je een opleiding waarbij je iets kunt bijdragen aan de ontwikkeling van de zorg? Neem dan contact met ons op: academie@ikbenliz.nl  of bel 0859024640

bottom of page