top of page
IMG-20230405-WA0008 (002).jpg

LIZ Kindzorg 

Het team stelt zich graag aan u voor:
 

LIZ werkt samen met leermeesters die allemaal hun eigen talent en passie mogen nastreven. Zo ook leermeesters met jarenlange ervaring omtrent kindzorg. Samen met hen en met onze samenwerkende partner KWATRO bouwt LIZ aan een thuiszorg team voor kinderen met een palliatief proces. Voor deze kinderen streven we samen met Kwatro naar optimaal plezier en geluk van elke dag.

Deze geluksmomenten zijn soms heel klein maar zo waardevol voor zowel het kind als het gezin en het netwerk van het kind.

Samen met een team van verpleegkundige en kinderverpleegkundige werken we hierin ook vanuit het uitgangspunt met en voor elkaar. We leren, leven en beleven samen de momenten en halen daar onze passie en talent uit. Dit biedt verpleegkundige de kans om talent tot  kindzorg te ontwikkelen en geeft de leermeester de voldoening het talent te delen met anderen.

Buiten de professionele zorg streeft LIZ en Kwatro erna ook zowel de informele zorg als de formele zorg zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Dit doen we met het maatjes principe. De kinderverpleegkundige is het maatje van het gezin en samen met hen verzamelen ze de behoeften en wensen die voor het kind en het netwerk dat kleine geluksmoment van de dag kan bezorgen. Deze vragen/ wensen legt de kinderverpleegkundige bij Kwatro waar zowel vrijwilligers als andere professionals kijken hoe en op wat voor manier ondersteuning geboden kan worden.

B.v. het maken van een aangepast bed door de klusjes man, tot aan de rouw en verlies coach voor een broer of zus van het zieke kind.

image.png
wendy 2 team vierlingsbeek juni 2020 .jpg

Wendy de Boer

pasfoto.jpg

Paula Vissers

Foto.jpg

Len Hoeijmakers

foto Ellen.jpg
Profiel foto.jpg

Marjo Naus

Image (9).jpeg

Laura Holleman

Ellen Willems

pasfoto.jpg

Linda Pelzer

pasfoto 1.png

Ruuth Peeters

DSC_0041.JPG

Danielle Idink

Heeft u een hulpvraag? Neem dan contact met ons op: thuiszorg@ikbenliz.nl of bel 0859024640

bottom of page