top of page

Ons verhaal

De wereld om ons heen veranderd en dat betekent dat wij als burgers van Nederland ook mee gaan veranderen. Iets wat je niet tegenhoud en ook niet kunt beïnvloeden als individu. Echter wat je wel kunt beïnvloeden, zijn je eigen keuzes maken in het leven waarin jij je gelukkig voelt. Bij keuzes maken in het leven heb je zelf de verantwoordelijkheid, regie en invulling van zorg die daar bij nodig is. Wij zijn ervan overtuigd dat zowel de burger als de professional deze keuze zelf maken kan en dat dit ten goede komt aan de beleving van het dagelijks leven.

Door het klein, compact en samen te organiseren, hebben wij de overtuiging dat de professionals weer in de lead komen en hun talenten beter kunnen laten zien en benutten.

Vandaar dat wij als  coöperatie LIZ zorgprofessionals graag mee participeren in de zorg en daarnaast de randvoorwaarden realiseren zodat onze collega’s hun talent het beste kunnen laten zien. Vooral als we naar de cliënt en de professional kunnen zeggen we doen het graag dus 'Ger gedoan'.

2022-06-10 LIZ (hoge resolutie voor drukwerk)-13.jpg

Liesanne Verhaegh

Als HBO-Verpleegkundige de afgelopen jaren voornamelijk werkzaam geweest in de thuiszorg. Vanaf dag één als verpleegkundige en indicatiesteller op de werkvloer samen met de collega’s een bijdrage geleverd aan het zo lang mogelijk thuis blijven wonen van onze burgers. Daarnaast binnen meerdere organisaties als coördinator samen met professionals mogen bouwen aan het opstarten en borgen van lokale wijkteams.

Leren en ontwikkelen in de praktijk is iets wat ik erg belangrijk vindt. Dit maakt dat ik als professional nieuwe zorgprofessionals begeleid, workshops en trainingen verzorg in zorg en welzijn. Theorie en praktijk moet met elkaar verbonden worden, je leert het immers door het te doen en te ervaren. Met alleen het uitvoeren van de handeling is de burger en zijn netwerk vaak niet geholpen. Hoe mooi is het dat we als zorgprofessionals ongeacht leeftijd, opleiding, geslacht, culturele achtergrond we gezamenlijk van en met elkaar kunnen leren en groeien tot leermeesters in de zorg!  

Leermeester

in de

thuiszorg!

Angelique Camps

Van oorsprong verpleegkundige met aantekeningen ouderenzorg/klinische geriatrisch verpleegkundige. Door de jaren heen opleidingen gevolgd als Management, Bedrijfskunde, Indicatiestellingen en afgerond met Master Innovatie en Management. Vele werkvelden gezien en gewerkt waaronder ziekenhuis, verpleeghuiszorg, thuiszorg, CIZ. De afgelopen 18 jaar veel werkzaam geweest als leidinggevende in de thuiszorg en ouderenzorg.

 

Naast werken in de zorg ben ik de afgelopen jaren meer en meer gaan verdiepen en verbinden wat onderwijs en innovatie zou kunnen betekenen voor de zorg en daardoor vele mooie maatschappelijke projecten mogen begeleiden en vaak in combinatie met studenten en leerlingen. Een geweldig mooie combinatie die gemaakt heeft dat er verbinding is ontstaan tussen zorg en onderwijs. Mijn droom is om “elke persoon“ die graag voor een andere persoon iets wil betekenen, het talent te ontwikkelen tot een topper in zorg en welzijn. Ik ben ervan overtuigd dat als zorg en onderwijs in staat is meer en meer te integreren met elkaar we in staat zijn onze “ouderen en hulpbehoevende burgers“ te voorzien van top ondersteuning met daarbij vooral veel passie, liefde en plezier. Vandaar dat de coöperatie ook een academie heeft ontwikkeld die samenwerkt met MBO en HBO om te komen tot deze mooie droom !

2022-06-10 LIZ (hoge resolutie voor drukwerk)-12.jpg

Leermeester

in opleiden!

Wat maakt ons als team speciaal :

 • We vullen elkaar aan op verschillende terreinen.
   

 • We dragen alle dezelfde passie en energie uit om van toegevoegde waarde te zijn in de thuiszorg en binnen het onderwijs.
   

 • We houden elkaar scherp door de verschillende ervaringen en kennis in onze rugzak.
   

 • We hebben een motto : Je moet doen waar je goed in bent en wat je energie geeft, elke dag weer.
   

 • We bezitten een goed netwerk waar we graag mee samen werken.
   

 • Dit alles en met de nodige lef en humor zijn we ervan overtuigd dat we bergen kunnen verzetten.

bottom of page