top of page
2023-06-09 LIZ Geijsteren (hoge resolutie)-23.jpg

Team Oprecht Zorgend

Wendy de Boer heeft na vele jaren ervaring als verpleegkundige in o.a. Radboud het ruime sop gekozen en haar vleugels uitgespreid. Met een enorme rugzak aan ervaring voor verpleging en complexe zorg is Wendy vanaf mei 2020 gestart met een eigen wijkteam. Haar droom “optimale verpleging en zorg leveren in de thuissituatie waarbij ze complexe zorgvragen niet uit de weggaat “.

 

Inmiddels is Wendy al goed bekend in het werkgebied Vierlingsbeek en aanliggende dorpen en groeit de vraag vanuit huisartsen en cliënten met een zorgvraag. Gelukkig hebben ook professionals de bevlogenheid en passie van Wendy ontdekt, en werkt dit aanstekelijk op de professionals die ook graag hun talent willen prikkelen en uitdagingen willen ontdekken. Het team is op dit moment groeiend waardoor er meer hulpvragen in de regio Vierlingsbeek en omliggende dorpen kan worden geboden door team “Oprecht Zorgend”.

Het team stelt zich graag aan u voor:

2023-06-09 LIZ Geijsteren (hoge resolutie)-41.jpg

Sandra Janssen

wendy 2 team vierlingsbeek juni 2020 .jp

Wendy de Boer

Daymon pasfoto.JPG

Daymon Scheepers

2023-06-09 LIZ Geijsteren (hoge resolutie)-46.jpg

Bo Willems

2023-06-09 LIZ Geijsteren (hoge resolutie)-45.jpg

Roos Theelen

2022-06-10 LIZ (hoge resolutie voor drukwerk)-6.jpg

Yvonne Rongen

Foto Ivo.jpg

Ivo Arts

Bent u woonachtig in Vlieringsbeek omliggende kerkdorpen en heeft u een hulpvraag? Neem dan contact met ons op.

Per mail: oprechtzorgend@ikbenliz.nl of bel 0859024642

wendy 2 team vierlingsbeek juni 2020 .jp

Ik ben Wendy de Boer, verpleegkundige en ben sinds mei begonnen als ZZP-er in de wijkzorg onder de naam "oprecht zorgend". Met een aantal collega's bieden we specialistische verpleging en verzorging bij U thuis.

 

De Coöperatie Liz sluit volledig aan bij mijn visie hoe ik "zorg op maat" wil leveren. Kleinschalig, met korte lijntjes en persoonlijk. Dit in nauw contact met de andere zorgverleners uit de buurt. O.a. huisarts, apotheek, fysio- / ergotherapeut, welzijnsorganisaties en ziekenhuis. Wellicht een beetje zoals vroeger maar met de middelen van nu.

 

Liz ondersteunt mij in de contacten met de zorgverzekeraars en ze staan staat dichtbij de zorgvraag. Ze denken mee hoe we de zorg kunnen waarborgen. Tevens bieden ze de nodige "tools" voor bijscholingen en vakbekwaamheid.:

bottom of page