top of page
IMG-20240124-WA0013.jpg

Scholing Kindzorg

Ben jij als toegewijde professional geïnteresseerd in het verwerven van essentiële vaardigheden voor het herkennen en stabiliseren van acuut instabiele pediatrische patiënten?​​

Ben jij een ergo-, fysiotherapeut of andere professional die contact heeft met kinderen, dan is deze scholing Kindzorg mogelijk iets voor jou.

Onze scholing biedt een diepgaand inzicht in de ABCDE-methodiek, specifiek gericht op (acuut instabiele) kinderpatiënten. Tijdige herkenning en erkenning van veranderingen in vitale functies bij ernstig zieke kinderen zijn van cruciaal belang. Door vroegtijdige interventie voorkomen we potentiële verslechtering van de conditie, met als ultiem doel het voorkomen van spoedopnames op de intensive care of zelfs reanimatiesituaties. Dit draagt bij aan een aanzienlijke verbetering van de veiligheid en zorgkwaliteit voor zieke kinderen.

 

De Pediatric Early Warning Score (PEWS) fungeert als een waardevol instrument om trends in vitale functies inzichtelijk te maken. Bij de noodzaak van hulpinterventie schakelen we snel en gestructureerd over met behulp van de SBARR-methode. Deze methode minimaliseert ruis in de overdracht en zorgt voor een heldere communicatie van gemaakte afspraken.

 

In het geval dat levensreddend handelen onvermijdelijk is, voorziet onze scholing je van de noodzakelijke kennis, vaardigheden en bekwaamheden. Van het handelen bij verstikking/verslikking tot ademstilstand en circulatiestilstand, de training omvat alle facetten. Rugslagen, buikstoten, mond-op-mondbeademing, borstcompressies, zuurstoftoediening en masker-balonbeademing worden uitvoerig behandeld. Indien er behoefte is aan specifieke protocollen of handelswijzen, bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk na overleg.

image.png
IMG-20240124-WA0009.jpg
IMG-20240124-WA0015.jpg

Indien u geïnteresseerd bent in de scholing kindzorg.

Neem dan contact met ons op via academie@ikbenliz.nl  of bel 0859024640

bottom of page