top of page

Raad van Toezicht ​

Wim van Osch.jpg

Wim van Osch

Na mijn studie bosbouw en cultuurtechniek heb ik mij vooral ontwikkelt in de duurzame projectontwikkeling bij Arcadis, het vroegere Heidemij.

 

Direct na mijn pensionering ben ik als professionele vrijwilliger, vijftien jaar actief geweest bij KNHM-foundation. Zij daagt mensen uit hun leefomgeving socialer en mooier te maken. Als vrijwilliger inspireer en verbind ik maatschappelijke initiatieven waardoor deze sneller groeien. Dus niet alles aan de overheid overlaten, maar zelf als burger je verantwoordelijkheid nemen. Namens de foundation heb ik Naoberzorg Roggel geadviseerd bij haar opstart en uitrol.

 

In 2019 ben ik als kwartiermaker door B & W van de gemeente Venray gevraagd, een Adviesraad Sociaal Domein op te zetten. Deze raad adviseert het College en de Raad, gevraagd en ongevraagd, over alle zaken binnen het sociaal domein. Twaalf enthousiaste burgers, die weten wat er leeft in Venray, en kennis van zaken hebben, zetten zich nu in voor de zwakkeren in de samenleving. En dit zijn nu de dingen, waar ik een warm gevoel van krijg !

 

Graag ondersteun ik daarom als lid van de Raad van Toezicht de vernieuwende initiatieven van de ‘Zorg-doen-denkers’ van LIZ.

Eric Frencken

Na mijn studie fiscaal recht aan de Katholieke Universiteit Brabant ben ik gaan weken als fiscaal jurist bij een middelgroot accountantskantoor. Na een viertal jaren heb ik een overstap gemaakt naar het bankwezen, alwaar ik binnen het segment private banking heb geopereerd. Toch kriebelde het bloed waar het niet gaan kan en ben ik weer gaan werken als fiscaal jurist bij een Limburgs accountantskantoor. Na 16 jaar heb ik in september 2019 de overstap gemaakt naar mijn huidige werkgever, Scheers Groep adviseurs en accountants. Een echte financial dus.

 

Toch zijn het niet alleen financiën die mij bezig houden. Ik bekleed met plezier een aantal bestuursfuncties in maatschappelijke organisaties, variërend  van een publieke omroep, het Nederlands Indiëmonument tot een goede doelen stichting, waar vooral geld wordt opgehaald voor een goede besteding binnen de zorg. Het mogen deelnemen aan de Raad van Toezicht bij de Coöperatie LIZ maakt mijn wereld wat dat betreft compleet. Graag lever ik een bijdrage aan de ontwikkeling van deze prachtige organisatie.

Erik Frencken.jpg
John Rietman.jpg

John Rietman

Met meer dan 30 jaar ervaring in de ouderen- en thuiszorg waar ik heb gewerkt in verschillende lijn- en staffuncties.

 

Momenteel ben ik alweer bijna 7 jaar werkzaam als zelfstandig ondernemer en partner bij Kodiezijn. In de rol als adviseur, projectleider of trainer begeleid en ondersteun ik organisaties en teams bij allerlei vraagstukken rondom implementatie- en verandertrajecten. Vaak met de focus op innovaties met zorgtechnologie.

 

Daarnaast ben ik als docent/coach werkzaam binnen de bachelor Gezondheid (Fontys Hogeschool en de Master Gezondheidsinnovatie (Zuyd Hogeschool). Met veel enthousiasme maak ik deel uit van de raad van toezicht van LIZ en samen werken we aan een mooie en succesvolle toekomst.

bottom of page