top of page
P1000125.JPG

Weet jij wat je moet doen bij een

circulatiestilstand / hartstilstand?

Volg een reanimatietraining, leer reanimeren en red levens, want elke seconde telt.

Bij een goede reanimatie is de kans op overleven van het slachtoffer aanmerkelijk hoger. Reanimatietrainingen zijn gericht op het aanleren van de vaardigheden die noodzakelijk zijn om de kwaliteit van de reanimatie te verbeteren. Je moet niet alleen weten wat je moet doen, maar je moet ook tot actie durven over te gaan!

Ben eens eerlijk, wat is jou excuus waardoor je straks niet kunt handelen in een noodsituatie?

Volg deze training van 2,5 uur voor €39,95. Ontvang een erkend NRR certificaat na voltooiing van de training. De training is voor max. 8 deelnemers. Bij onvoldoende aanmeldingen zal de training uiterlijk 1 week van te voren geannuleerd worden.
Waar
Venray,
Keizersveld 13B, 5803 AM Venray, Nederland
Aanmelden volwassenen reanimati

BLS (Basic Life Support), volwassenen reanimatie

Dit is de training basale reanimatie, deze is specifiek gericht op het reanimeren van volwassenen. Je leert de noodzakelijke vaardigheden om een reanimatie op juiste wijze uit te voeren, zoals het herkennen van een circulatiestilstand, het geven van borstcompressie, beademingen en het gebruik van de AED (Automatische Externe Defibrillator). Verslikking/verstikking is ook een onderdeel van de training.

NRR gecertificeerde instructeur
Met het volgen van een reanimatietraining bij een NRR gecertificeerde instructeur bereid je jezelf het beste voor op de situatie wanneer iemand in jouw omgeving wordt getroffen door een circulatiestilstand. De kans dat je moet reanimeren is klein, maar met een goede reanimatietraining weet wat je moet doen.

Maak het verschil, leer reanimeren en red levens, want elke seconde telt.

Indien u vragen hebt, neem dan contact met ons op via academie@ikbenliz.nl  of bel 0859024640

bottom of page