top of page
P1000084.JPG

Weet jij wat je kunt doen in een noodsituatie bij kinderen?

Doe mee aan onze kinderreanimatietraining en leer hoe je kinderlevens kunt redden. 

Kinderen zijn kwetsbaar en ongelukken kunnen altijd gebeuren. Klaar staan om te handelen in noodsituaties is een daad van liefde en zorgzaamheid voor onze kinderen. De training biedt meer dan alleen vaardigheden - het biedt gemoedsrust. Leer de juiste technieken, van het herkennen van noodsituaties tot het uitvoeren van levensreddende handelingen. In deze training wordt extra aandacht gegeven aan verstikken en verslikken en hoe te handelen.

Krijg  het vertrouwen om te handelen en maak een positief verschil in de levens van kinderen. ​

Aanmelden kinderreanimatie
Volg deze training van 2,5 uur voor €39,95. Ontvang een erkend NRR certificaat na voltooiing van de training. De training is voor max. 8 deelnemers. Bij onvoldoende aanmeldingen zal de training uiterlijk 1 week van te voren geannuleerd worden.
Waar
Venray,
Keizersveld 13B, 5803 AM Venray, Nederland

NRR gecertificeerde instructeur
Met het volgen van een reanimatietraining bij een NRR gecertificeerde instructeur bereid je jezelf het beste voor op de situatie wanneer iemand in jouw omgeving wordt getroffen door een circulatiestilstand. De kans dat je moet reanimeren is klein, maar met een goede reanimatietraining weet wat je moet doen.

PBLS (Peadiatric Basic Life Support), kinderreanimatie

Deze training basale reanimatie is specifiek gericht op het reanimeren van baby’s en kinderen. Ook zij kunnen helaas getroffen worden door een plotselinge circulatiestoornis. Als zich zo’n zeldzame situatie voordoet, is het te begrijpen dat ouders, grootouders of mensen die in hun werk vaak met kinderen te maken hebben voorbereid willen zijn.

Je leert hoe baby’s en kinderen gereanimeerd moeten worden. Omdat de achterliggende oorzaak van een circulatiestoornis bij kinderen vaak anders is dien je ze anders te benaderen dan bij de reanimatie van een volwassene.

Bescherm de toekomst, leer reanimeren en red levens, want elke seconde telt.

Indien u vragen hebt, neem dan contact met ons op via academie@ikbenliz.nl  of bel 0859024640

bottom of page