top of page
cpr-training-medical-procedure-demonstrating-600nw-568676311.webp

Weet jij wat je moet doen bij een

circulatiestilstand / hartstilstand?

Volg een reanimatietraining, leer reanimeren en red levens, want elke seconde telt.

Bij een goede reanimatie is de kans op overleven van het slachtoffer aanmerkelijk hoger. Reanimatietrainingen zijn gericht op het aanleren van de vaardigheden die noodzakelijk zijn om de kwaliteit van de reanimatie te verbeteren. Je moet niet alleen weten wat je moet doen, maar je moet ook tot actie durven over te gaan!

NRR gecertificeerde instructeur
Met het volgen van een reanimatietraining bij een NRR gecertificeerde instructeur bereid je jezelf het beste voor op de situatie wanneer iemand in jouw omgeving wordt getroffen door een circulatiestilstand. De kans dat je moet reanimeren is klein, maar met een goede reanimatietraining weet wat je moet doen.

BLS (Basic Life Support), volwassen reanimatie

Dit is de training basale reanimatie deze is specifiek gericht op het reanimeren van volwassenen. Je leert de noodzakelijke vaardigheden om een reanimatie op juiste wijze uit te voeren, zoals het herkennen van een circulatiestilstand, het geven van borstcompressie, beademingen en het gebruik van de AED (Automatische Externe Defibrillator). Verslikking/verstikking is ook een onderdeel van de training.

PBLS (Peadiatric Basic Life Support), kinderreanimatie

Deze training basale reanimatie is specifiek gericht op het reanimeren van baby’s en kinderen. Ook zij kunnen helaas getroffen worden door een plotselinge circulatiestoornis. Als zich zo’n zeldzame situatie voordoet, is het te begrijpen dat ouders, grootouders of mensen die in hun werk vaak met kinderen te maken hebben voorbereid willen zijn.

Je leert hoe je baby’s en kinderen gereanimeerd moeten worden. Omdat de achterliggende oorzaak van een circulatiestoornis bij kinderen vaak anders is dien je ze iets anders te benaderen dan bij de reanimatie van een volwassene.

Indien u geïnteresseerd bent in een scholing, training of toetsing?

Neem dan contact met ons op via academie@ikbenliz.nl  of bel 0859024640

bottom of page