top of page
GIF-Corona.gif

Hoe werkt het?

De Super Nurse App is een hulpmiddel om je verantwoordelijkheid van alle acties die je doet ook te checken en te verantwoorden met een certificaat.

De Super Nurse App is gemakkelijk te installeren op je telefoon en je kunt hem elk moment van de dag gebruiken en zolang als jij wilt. Je kunt de app afsluiten wanneer je wilt, de app slaat op waar je gebleven bent en je kunt weer starten wanneer je wilt.

De Super Nurse app is gemakkelijk speelbaar en heeft een spel element waardoor het ook leuk te spelen is met je collega’s. Dus op een laagdrempelige manier wat tevens een spel element geeft levert het jou ook kennis op, hoe mooi !

De Super Nurse App is opgebouwd in onderwerpen met daarbinnen per onderwerp een aantal vragen die kort en overzichtelijk worden aangeboden middels meerkeuze.

De onderwerpen zijn op de Super Nurse app duidelijk verdeeld waardoor je een goede keuze kunt maken welk onderwerp jij wilt kiezen. Je hoeft geen vollegorde aan te houden die bepaal jezelf.

Onderwerpen die o.a.  in de Super Nurse app te vinden zijn :

  • Ondervoeding

  • Chronische wonden

  • Valpreventie

  • Dementie

  • Vitale functies

Gedurende het jaar worden nieuwe onderwerpen toegevoegd en worden bestaande onderwerpen ververst met nieuwe ontwikkelingen indien van toepassing is.

Super Nurse houd je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen b.v. corona maatregelen en kennis en geeft ook een seintje als je langere tijd een belangrijke module niet hebt geraadpleegd. Op deze manier heb je een maatje wat je er regelmatig aan herinnerd om je kennis te peilen.

Afbeelding totaal.png
bottom of page