top of page
Zwaaiende Karla.GIF

Hoe werkt het?

De SuperNurse App is een hulpmiddel om je verantwoordelijkheid van alle acties die je doet ook te checken en te verantwoorden met een certificaat.

De SuperNurse App is gemakkelijk te installeren op je telefoon of tablet en je kunt hem elk moment van de dag gebruiken zo lang als jij wilt. Je kunt de app afsluiten wanneer je wilt, de app slaat op waar je gebleven bent en je kunt weer starten wanneer je wilt.

De SuperNurse app is gemakkelijk speelbaar en heeft een spel element waardoor het ook leuk te spelen is met je collega’s. Dus op een laagdrempelige manier levert het jou ook kennis op, hoe mooi!

De SuperNurse App is opgebouwd in thema's met daarbinnen per thema enkele hoofdstukken met een aantal vragen die kort en overzichtelijk worden aangeboden middels meerkeuze.

De thema's zijn op de SuperNurse app duidelijk verdeeld waardoor je een goede keuze kunt maken welk thema jij wilt kiezen. Je hoeft geen vollegorde aan te houden die bepaal jezelf.

Thema's die o.a.  in de SuperNurse app te vinden zijn:

  • Ondervoeding

  • Chronische wonden

  • Valpreventie

  • Dementie

  • Vitale functies

  • Wet Zorg en Dwang

Gedurende het jaar worden nieuwe thema's toegevoegd en worden bestaande thema's ververst met nieuwe ontwikkelingen indien van toepassing.

SuperNurse houd je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen b.v. corona maatregelen en kennis en geeft ook een seintje als je langere tijd een belangrijk thema niet hebt geraadpleegd. Op deze manier heb je een maatje wat je er regelmatig aan herinnerd om je kennis te peilen.

Supernurse - Hoe werkt het nieuw.jpg
bottom of page