top of page
shutterstock_81166432.jpg

Start een eigen wijkteam

Ik, LIZ ben er van overtuigd dat jij als professional je eigen talent ontwikkeld wat bij jou past. Elke ervaring geeft je kennis en vaardigheden en is waardevol in je rugzak voor de toekomst. Vandaar dat ik ook overtuigd ben dat jij als professional in de zorg daarin ook je eigen pad, keuze en verantwoordelijkheid kan bepalen. Als jij als professional deze ruimte krijgt kun je daarin ook je eigen vrijheid, verantwoordelijkheid en keuze maken en wordt het werk nog vele malen mooier dan dat het vak nu al is.

 

Vandaar dat ik als LIZ jou uitdaag om samen met mij en mijn collega’s een team te vormen dichtbij de cliënt, en waarin jij en je directe collega’s samen keuzes maken welke zorg en op welke manier je de zorg rondom jouw cliënten kunt realiseren.

Ik help je graag bij deze uitdaging, zodat je alle taken van het vak ook gaat ontdekken en ontwikkelen. Van ondernemer tot netwerker en verbinder en specialist daar waar jij een topper in wilt zijn.

Als jou dit aanspreekt dan hoop ik dat je met mij contact opneemt zodat we samen kunnen kijken hoe we een “eigen koers” kunnen ontwikkelen. Jij bepaald daarin je keuze en droom en ik help en adviseer je daarin. Neem gerust met mij contact op als je deze uitdaging aan durft !

Samenwerken

Samen werken zegt het al, we doen het samen. Ik geloof dat alleen op deze manier komen we tot succes. Als de visie en missie van mijn organisatie jou aanspreekt, en je wilt graag met mij kennismaken dan hoor ik het graag. Ik maak graag met jou een vrijblijvende afspraak om kennis te maken.


Mocht je daarna zo enthousiast zijn en willen aanhaken bij mijn toekomst droom dan tekenen we samen een raamwerk overeenkomst. In dit raamwerkovereenkomst spreken we samen af wat we van elkaar mogen verwachten in de samenwerking en waar we elkaar op kunnen aanspreken als het gaat over elkaar helpen en verantwoordelijk zijn voor elkaar. Ook staat in de raamovereenkomst beschreven wat mijn organisatie te bieden heeft en welke afspraken daarvoor gelden t.a.v. vergoeding hierover.

Na het tekenen van dit gezamenlijke raamwerkovereenkomst kunnen we aan de slag en hebben we regelmatig afstemming over de voortgang vanuit beiden kanten. Wat vind jij prettig en fijn en wat gaat goed en wat kunnen we samen nog verbeteren.

 

Dus als jij graag kennis met mij maakt en graag verder wilt verdiepen in de mogelijke samenwerking dan hoor ik het graag en zie ik je reactie graag via mail of telefoon tegemoet.

Rol Coöperatie

Ik als LIZ heb vooral een ondersteunende en faciliterende rol. Dit betekent dat ik nooit alleen beslis maar altijd daarin wil samenwerken met jou als professional. Dit betekent ook dat ik geen faciliteiten ga realiseren waar jij niet op staat te wachten. Dit doen we altijd in gezamenlijkheid en overleg, waarin ik vooral jou advies kan bieden als het gaat over wettelijke kaders en richtlijnen.

Daarom heb ik bij de start van mijn onderneming gekozen van een basispakket om als professional in een eigen wijkteam goed aan de slag te kunnen gaan. De verdere ontwikkeling doen we samen op behoeften en signalen van de cliënten en jouw.

Natuurlijk ben ik als LIZ wel verantwoordelijk dat de organisatie ook een gezonde organisatie is en blijft en dien ik daarover goede en heldere keuze te maken. Ik sta daarin voor transparantie en openheid waarbij ik dan ook graag regelmatig met jou als professionals de kaarten op tafel leg en samen met jou daarin keuzes en de richting bepaal.

Wat vraag ik daarin van jou?

We zijn maatjes en houden elkaar scherp. We bouwen samen aan onze organisatie met daarin ieder op zijn talent. Ik wil coöperatie LIZ ook daadwerkelijk laten uitstralen wat het is namelijk een coöperatie en die is van ons allemaal !

Verwachtingen

Ben jij die professional of toekomstige professional die ook een duidelijk beeld heeft waarin je wilt uitblinken dan wil ik graag jouw collega worden. Droom je er al langere tijd van om zelf de regie in handen te hebben als het gaat over jou talent en beroep maar durf je dit niet aan, of wil je dit vooral ook met collega’s doen dan wil ik graag met jou samenwerken.

Van mij mag je verwachten dat ik je bij sta met goede adviezen en ondersteuning die past bij de huidige wet en regelgeving. Daarnaast kan ik je ondersteunen bij administratieve zaken en borgen van kennis en vaardigheden.

Door mijn netwerk en het feit dat ik al het geluk heb met toppers samen te werken kan ik jou aanbieden om die topper en leermeester te worden die we zoeken. Hierdoor kan je naast de dagelijkse ondersteuning en uitvoeren van je vak ook je kwaliteit ontwikkelen om andere collega’s en / of partners te helpen bij vraagstukken omtrent zorg en verpleging.

Tot slot kan ik je helpen bij het verder ontwikkelen van je eigen kennis en vaardigheden en heb ik de mogelijkheden om je mee te laten proeven, leren en ervaren om nieuwe projecten en innovaties binnen de zorg te ontwikkelen en op te zetten. Als het mij lukt om jouw talent optimaal te laten groeien dan zeg ik:  “Ger gedoan“.

 

Ben je nieuwsgierig of we een goede match hebben om te komen tot een mooie samenwerking dan hoor ik het graag.

bottom of page