top of page
2020-06-23 Angelique Camps - Thuiszorg (

Coöperatie LIZ staat voor Leermeesters in zorg, die met hart en passie zorg leveren in de thuiszorg en daarbij hun kennis en talent willen delen met "nieuwe collega's". 
Elke ervaring geeft je kennis en vaardigheden en is waardevol voor de toekomst. Vandaar dat ik ook overtuigd ben dat jij als professional in de zorg daarin ook je eigen pad, keuze en verantwoordelijkheid kan bepalen. Als jij als professional deze ruimte krijgt kun je daarin ook je eigen vrijheid, verantwoordelijkheid en keuze maken en wordt het werk nog vele malen mooier dan dat het vak nu al is. 

Vandaar dat ik als LIZ, jou uitdaag om samen met mij en mijn collega's een team te vormen dichtbij de cliënt, waarin jij en je directe collega's samen keuzes maken welke zorg en op welke manier je de zorg rondom jouw cliënten kunt realiseren. 
 

Ik als LIZ heb vooral een ondersteunende en faciliterende rol. Dit betekent dat ik nooit alleen beslis maar altijd daarin wil samenwerken met jou als professional. Dit betekent ook dat ik geen faciliteiten ga realiseren waar jij niet op staat te wachten. Dit doen we altijd in gezamenlijkheid en overleg, waarin ik vooral jou advies kan bieden als het gaat over wettelijke kaders en richtlijnen.

Natuurlijk ben ik als LIZ wel verantwoordelijk dat de organisatie ook een gezonde organisatie is en blijft en dien ik daarover goede en heldere keuze te maken. Ik sta daarin voor transparantie en openheid waarbij ik dan ook graag regelmatig met jou als professionals de kaarten op tafel leg en samen met jou daarin keuzes en de richting bepaal.​

We zijn maatjes en houden elkaar scherp. We bouwen samen aan onze organisatie met daarin ieder op zijn talent.

Samen werken zegt het al, we doen het samen. Ik geloof dat alleen op deze manier we komen tot succes. 

Ik kan je helpen bij het verder ontwikkelen van je eigen kennis en vaardigheden en heb ik de mogelijkheden om je mee te laten proeven, leren en ervaren om nieuwe projecten en innovaties binnen de zorg te ontwikkelen en op te zetten. Als het mij lukt om jouw talent optimaal te laten groeien dan zeg ik:  “Ger gedoan“.

Ben jij die professional of toekomstige professional die een beeld heeft waarin je wilt uitblinken dan wil ik graag jouw collega worden. Droom je er al langere tijd van om zelf de regie in handen te hebben als het gaat over jou talent en beroep maar durf je dit niet aan, of wil je dit vooral ook met collega’s doen dan wil ik graag met jou samenwerken. 

Als de visie en missie van mijn organisatie jou aanspreekt, en je wilt graag met mij kennismaken dan hoor ik het graag. Ik maak graag met jou een vrijblijvende afspraak om kennis te maken.

team venray 1 1.JPG

Zorgtopper Helpende

Zorg team Venray is inmiddels al een volwaardig team met mooie talenten die elkaar aanvullen. Met ondersteuning van Debbie Mulders zorgt het team voor de cliënten in Venray en aansluitende kerkdorpen. Ze leveren Verpleging en Verzorging en hebben inmiddels al een goed netwerk opgericht waardoor ze meer en meer in beeld zijn bij de partners, huisartsen en burgers van Venray.

Bent u woonachtig in Venray en/of omliggende kerkdorpen en hebt u een hulpvraag dan kunt u contact met LIZ Thuiszorg opnemen.

vierlingsbeek 2 .JPG

Zorgtopper Verzorgende-IG

Wendy de Boer heeft na vele jaren ervaring als verpleegkundige in o.a. Radboud het ruime sop gekozen en haar vleugels uitgespreid. Met een enorme rugzak aan ervaring voor verpleging en complexe zorg is Wendy vanaf mei 2020 gestart met een eigen wijkteam. Het team is op dit moment groeiend waardoor er meer hulpvragen in de regio Vierlingsbeek en omliggende dorpen kan worden geboden door team “Oprecht Zorgend”.

Bent u woonachtig in Vierlingsbeek  en/of omliggende kerkdorpen en hebt u een hulpvraag dan kunt u contact met LIZ Thuiszorg opnemen.

LIZ Zorgtopper
foto 2.jpg

Zorgtopper Verpleegkundige

Zorgteam Leudal is sinds november 2020 gestart als klein team met drie collega's en inmiddels gegroeid naar een volwaardig team. Ze leveren Verpleging en Verzorging bij u thuis. Is uw partner ziek geworden en heeft u hulp nodig? Bent u zelf gevallen en heeft u zorg nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen of tijdelijk verzorgd te worden? Bel ons dan en we maken samen het zorgplan wat bij uw situatie past. 

Bent u woonachtig in de gemeente Leudal  en hebt u een hulpvraag dan kunt u contact met LIZ Thuiszorg opnemen.

2020-06-23%20Angelique%20Camps%20-%20Thuiszorg%20(hoge%20resolutie)%20-18_edited.jpg

Ontwikkelen tot Zorgtopper

Team Horst aan de Maas is sinds februari 2021 gestart als klein team . Ze leveren Verpleging en Verzorging bij u thuis. Is uw partner ziek geworden en heeft u hulp nodig? Bent u zelf gevallen en heeft u zorg nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen of tijdelijk verzorgd te worden? Bel ons dan en we maken samen het zorgplan wat bij uw situatie past. 

Bent u woonachtig in de gemeente Horst aan de Maas en hebt u een hulpvraag dan kunt u contact met LIZ Thuiszorg opnemen.

Zorgtopper worden bij LIZ?  Neem dan contact met ons op. Mail info@ikbenliz.nl of bel 0859024640

bottom of page